idol tönt

Tittar på idol och alla sucks men han rabih slog alla! Han ser ut som en nalle med hockyfrilla och låter som om han inte har några tesiklar eller vd man nu tog bort på pojkar som skulle sjunga i goss kör back in the days, ucsh nej DIZZ!


jag har den nya vecko revyn!

Jag satt och läste i lugn och ro. Jag läste och läste ända tills jag kom till sidan 41. På sidan 41 var jag tvungen och faktiskt läsa. (Jag kollade bara på dom andra sidorna, men det är inte det som är poängen!!)
Ja ni kan ju kolla själva:


Jag har inget emot att onanera men det här är ju sjukt..


Oj oj oj hon gör det!

Yo vänner! Såg att jag hade blivit dizzad, OMG-moment for real! Men jag tänker ta åt mig kritiken och göra något åt det! Juste tänk bort mina stav fel jag vet att jag inte är super duktig men vem bryr sig? Efter som Siri va en biiatch och dizza mig så ska jag inte sjunka lika lågt utan ge henne en komplimang för att hon hade färger på sig i videoinlägget, who's the bad guy now? 

Bild på mig och moa idag i matsalen, hittar inte min kamera sladd så jag norpade den av sally. busigt!


veckans dizz

Okej efter som jag har varit den ända som har skrivit i den här bloggen som jag och min kära vän kakan har tillsammans. Även fast man inte kan tro de. Men jag tar på mig den stora äran att dizza denna vecka! Eftersom kakan inte är någe insatt!

detta är vad Siri inte gillar:

1. kakan!
    å du din dryga Bitch!
2. livskunskap.
    till 100% onödigt men ändå obligatoriskt.. hallå man får ju inte äns betyg i det. :/
3. kakan!
    för att jag kan!

ja du kakan det ser inte bra ut du knep både första och tredje plats på dizz-listan denna vecka. Hoppas du bloggar mer nästa så jag slipper placera dig på listan!


det skulle vara gott

Nu har jag fått en tanke. Humm vad kan det vara? Tänker ni kanske eller så gör ni inte det. Det är inget som jag kan bestämma.  Men skit i det! Tillbaka till tanken: jo! det skulle vara grymt gott med godis nu. Visst skulle det? mumms! Fast jag har inget godis.. men det skulle vara gott. men man kan inte ha allt i livet. hoho! undrar om vi har något annat gott i skåpen. humm Tål att tänkas på!
idag har jag varit med snygg isak i 7an. Och herregud vad han är snygg! Jag dör och avlider så snygg är han! jag undrar om man kan vara så snygg på riktigt.. lr om han bara leker. Nu blir jag osäker.. humm



försovit mig till lunch..




första!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0